torsdag 30 augusti 2007

Äntligen fredag!

Så där ja. Så var man tillbaka i vardagen och så blev det plötsligt höst. Lite för snart, lite för kallt och alldeles för mörkt. Jag är ingen höstfantast direkt, men det är väl hösten och vintern som gör att man uppskattar våren och sommaren desto mer. Jag har haft en härlig Gotlandssemester och loppisen gick jättebra de få dagar jag orkade ha öppet. Men mest har jag latat mig och kört på loppisrundor och haft det bra. Nu har skolan börjat och det är faktiskt kul, tro't eller ej. Jag har goa klasskamrater, bra föreläsare och jag pluggar till drömjobbet. Och så har vi ju bara haft tre föreläsningar än den här hösten så man är inte direkt utsliten och less än så länge. Det kommer nog... ;-)


Här är min nyfixade balkonglåda. Jag har haft två långa blomlådor på balkongens långsida hela sommaren men nu blev det en enda och den andra får bo i förrådet till nästa vår. Vitgrön ljung och knallgrön murgröna visade sig vara fantastiskt vackert ihop.Här är min lilla myshörna. Det var så kallt att det krävdes vantar för att hålla på där ute igår. Inte trädgårdshandskar alltså, utan riktiga fingervantar. Hemskt!


Fotogenlampa som jag inte vågar prova... Inropad på auktion i söndags, sista auktionen jag hann med den här sommaren.
Nu kommer lite mer shopping...
Den här är faktiskt alldeles ny, inköpt på Gotland, och det blir så mysigt när man tänder värmeljuset på kvällen.

Ett ljusfat i en låda till loppisen som kom från sambons mormor.
Jag köpte två likadana på en loppis på Gotland. Jag tror de ska hänga över byrån i sovrummet och så kan man hänga halsband och sådant på krokarna.
Ett par gamla ramar som jag ska fota något att sätta i.
Ljusstakar från Ikea. Två för 19 kr. Jag gillar rea!
Nya påslakanset från Ikea. Har spanat på dessa förut och nu var de nedsatta i pris. Lycka!

Golvlampfot och skärm inropade billigt på auktion. Foten ska bli vit och förhoppningsvis ska vi då kunna byta ut den läskiga metallplasttingesten ni ser i bakgrunden.
Betonghjärta från en liten presentaffär på Gotland.

Sist men inte minst - tack Villa Hemmet för utmaningen! Jag hoppar över den, då jag fokuserar på inredning i bloggen och inte har tänkt mig att bli så väldigt personlig här. Förutom när det gäller mina saker. ;-)

Ha en underbar helg allihop och hoppas ni får göra roliga saker! Själv ska jag på ett par loppisar kombinerat med att slita i tvättstugan och städa här hemma. Det ena får kompensera för det andra...

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hej tjejen!
Vilken massa fina saker du visar upp i ditt första inlägg efter semestern.

Snart är min semester slut också! :-(

Ha en härlig helg, jag ska också iväg på loppis. Lycka till!

kram
Lotta

Smultron och glass sa...

Nämen, jag skrev ju ett inlägg som helt verkar ha försvunnit :-(

I alla fall, äntligen kom jag in på bloggen, jag har provat med alla typer av äpplen man kan tänka sig, och så var det så enkelt som Äppelhem...

Vilka fina saker du har hittat! Jag var på en liiiten loppis i helgen, men jag fick i alla fall med mig några saker hem.

Kram! M.

majsan45 sa...

Hejsan...Vilka fynd du gjort och klart att du vågar tända den snygga fotogenlampan...köp lampolja och tänd på ...Kram/Majsan

"lilla slottet" sa...

tittat runt lite på din blogg!
fina bilder
ses!!!

Hemma på Landet sa...

Tack, för din gulliga kommentar.


Så mycket fina saker. Kram vännen