onsdag 12 september 2007

Lite nyfixat hemma

Jag är visst inte så flitig i bloggen, men idag fick jag lite blogglust och vem kan stå emot den?!

Igår målade jag klart skrivbordslådorna och skruvade fast beslagen, och nu ser det ut så här i vår arbetshörna i köket. Jag har målat anslagstavlan och har tyget som ska sitta på den, men min häftpistol har tydligen bosatt sig på Gotland så det projektet får vänta lite. Sen har jag en hylla att måla som ska sitta ovanför. Det tar säkert några månader till innan jag får tummen ur och tar tag i det...


Jag har kasserat basilikan som har bott på balkongen hela sommaren. Totalt sett såg den väldigt risig ut men det fanns några kvistar som fortfarande var fräscha. De plockade jag in och satte i en vas i köket. Lika vackert som en vanlig blombukett! Och så blir det ännu godare sallad ikväll när jag inte som vanligt kan glömma basilikan för att den står på balkongen.Det här är min "läskorg" i vardagsrummet. Här förvarar jag de senast inköpta tidningarna och böckerna så jag lätt kan rycka till mig något att läsa när jag känner för det. Dessutom är ju mycket läsbart så snyggt att ha framme.


Jag köpte den här burken på Indiska för ett tag sedan. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha den till då, så den har bara stått på köksbänken. Idag kom jag på att jag hade en bunt ljus som behövde förvaras i något fint. Så här blev det.


Minns ni golvlampan jag ropade in på auktion på Gotland? Så här ser den ut nu när den har blivit vit. Jag behöll skärmen för den är fräsch och fin och matchar pläden på soffan.


Närbild på lampfoten.


Det var allt för den här gången, ha det bra!

7 kommentarer:

Lotta sa...

Så mycket fint du visar idag! Jättefint skrivbord, och burken med ljus i är ju så fin den med!

Ha det gott idag, och sätt igång med ditt PM! ;-)

Kramis
Lotta

Hemma på Landet sa...

Så fint. Du är duktig du min vän. Kramis

therre sa...

Vad har du för läcker lampa på skrivbordet. Foten var jättefin iaf. Show us! :D

Uppe på vinden sa...

Så fint du har det!! Den vita burken från Indiska förvarar ljus hemma hos mig också! Vi ses igen! Kram!

Cajsa sa...

Vad fint det blev i köket, mycket bättre än den gamla. Har jag sett det irl må? *minnesförlust och rodnad*

Nublus blogg sa...

Mysigt! Och ditt skrivbord blir jättefint. Vet hur svårt det är att få tummen ur. Det är nånting som drar i en hela tiden när man pluggar. Men men, någon gång blir vi väl färdiga med våra hem och studier. Vad ska vi göra då? :-o

signe sa...

Vilken fin burk och lampfot! :)